To the main content

Business analyst

Vi leter etter en Business Analyst med programmeringsbakgrunn og interesse for fintech og regtech. Laboremus spisser seg mot en nisje i et marked med mye bevegelse, og vi ser etter kandidater som ønsker å videreutvikle et Laboremus i vekst.

Kvalifikasjoner

Som søker på stillingen må du:

  • Ha erfaring fra finansbransjen
  • Være interessert i brukeropplevelse
  • Kunne lage mockups av visuelle grensesnitt og illustrere overordnede datamodeller
  • Ha programmeringserfaring fra web-applikasjoner

Vår nye Business Analyst må være genuint nysgjerrig på våre kunders verdiskapning, fintech og regtech. Vi ønsker blant annet å bruke din kompetanse og analytiske evne til å strukturere større mengder informasjon og bringe dem inn i verdiskapende kundeprosesser. Det forventes interesse og evne til å håndtere kundeforhold selvstendig. Stillingen innebærer resultatansvar.

Arbeidsspråket internt i Laboremus er engelsk, men det er vel så viktig at du er flytende i norsk, muntlig og skriftlig, da din kommunikasjon direkte med norske kunder og tredjeparter er essensiell.

Hvordan vi jobber

I Laboremus jobber vi i team og etter smidig prosjektmetodikk. Vi bruker prosjektstyringsystemet JIRA, men setter menneskelig interaksjon høyt på agendaen.Internt i firmaet deler vi kunnskap og erfaringer ved jevnlig kompetanseutveksling, og ønsker å bli bedre på å dele denne kunnskapen utenfor firmaets vegger. Vi forventer ikke at du vil gjøre presentasjoner for et stort publikum, men at du er interessert i å lære og er ivrig etter å dele din kunnskap med andre.

Sist, men ikke minst, er det viktig at du kjenner deg igjen i Laboremus sine fem samarbeidsverdier: Engasjement, inkludering, positivitet, ydmykhet og åpenhet.

Praktisk info 

Søknad sendes til COO Marius Koestler på marius@laboremus.no. Har du ytterligere spørsmål til stillingen, kan han også kontaktes på mobil 900 21 724. 

Søker du på stillingen forventer vi:     

  • CV    
  • Søknadsskriv    
  • Minst tre referanser med kontaktinformasjon.    
  • Referanser på gjennomførte prosjekter (valgfritt). Konfidensialitetserklæring kan innhentes hos oss om nødvendig. 

Søknader blir vurdert fortløpende. 

Vi ser frem til å lese søknaden din!